miércoles, 19 de septiembre de 2007

Shit Proof i La jungla


Després de vore Planet Terror, de la qual la crítica ha anat a millor amb el temps, decidim anar de nou al cine per veure l'altra part del tàndem: Death Proof. Les expectatives són bones i el director és Tarantino, bon començ.... però molt mal final. La pel·lícula és avorridisima, plena de diàlegs d'allò més irrellevants i de ties "bones" (perquè la del CSI té una cara de gorrinillo- foto adjunta- que te cagas) fent comentaris d'allò més vulgars. El millor de la pel·li sens dubte va ser Kurt Rusell en el paper de iaio molt xulo.



Passat aquest mal sabor de boca tornem al cine a vore "La jungla 4.0" (ooohhh). Jo no n'havia vist cap i he de reconèixer que com a pel·lícula d'acció poc realista está molt entretinguda. I per suposat, Willis borda el paper de poli dur. A part de que la trama és molt espectacular, encara que poc creíble, és una pel·li per a passar el ratet i riure't un poquet...


P.D: Que casualitat, dues pelis amb la mateixa tia de pel mig: la animadora de death proof és la filla de Willis !!

1 comentario:

Victor dijo...

Jajajaja.... que bona ha sigut la del gorrinillo, sense cap pietat, xDDD

"La Jungla 4.0" ha resultat molt entretinguda pero és el que dius, s'ha de saber el que ofereix, un espectacle que s'allunya de la realitat pero, en el fons.... EIXA ÉS LA MÀGIA DEL CINEMA!!!... no creus ?.

Besets.