miércoles, 29 de agosto de 2007

Bobby is alive!!!!!!


Que millor manera de finalitzar l'estiu que amb dos concerts d'eixos de "Remember" i en Benidorm!!!
Comença l'espectacle amb Azul y Negro, que qui són? Doncs són un grup de dos (el de cocodrilo Dundee i el fill d'Eminem) que va "triomfar" a l'any 82 per fer la cançó de la volta ciclista i dels quals més a dalt teniu el videoclip (oohh). Teniu el "pedazo" videoclip un poc més a dalt, i atents als moviments dels comuniants!!! JAJAJAJAJA I ací dalt teniu a Azul y Negro en l'actualitat (xe, iguaaaaaaaals)

Bé, el començ de "The remember festival" no va estar molt allà, però després d'esperar quasi mitja hora, i després de l'ansietat del públic per veure al mític grup de Boney M, va sorgir d'entre els morts el gran Bobby Farrell, si, si, el mismo i pel seu propi peu, ojito!!

El concert va estar genial ja que poguerem gaudir d'una música amb grans records al darrere i amb unes veus genials. Cal destacar els vestuaris, tal i com els recordavem a les seves portades dels CDs.

A més, l'originalitat va sorgir a causa de que cantaven amb una orquestra original darrere que li donava un nou estil a la música "Disco" de sempre.


P.D: Bobby no llores, Benidorm está contigo!!!!!

No hay comentarios: